Kyçja në sistem:

20 Vizitat e fundit:

# Info
1 2018-11-21 Luftime Rexhepi (Mjek) J20
2 2018-11-21 Basri Kamberi (Mjek) R05
3 2018-11-21 Sebahate Hasani (Mjek) Z-00
4 2018-11-21 Sebahate Hasani (Mjek) Z-76
5 2018-11-21 Sebahate Hasani (Mjek) Z-76
6 2018-11-21 Sebahate Hasani (Mjek) Z-76
7 2018-11-21 Basri Kamberi (Mjek) Z76
8 2018-11-21 Sebahate Hasani (Mjek) Z-00
9 2018-11-21 Sebahate Hasani (Mjek) Z-00
10 2018-11-21 Basri Kamberi (Mjek) F20
11 2018-11-21 Sebahate Hasani (Mjek) Z-76
12 2018-11-21 Sebahate Hasani (Mjek) Z-76
13 2018-11-21 Sebahate Hasani (Mjek) Z-76
14 2018-11-21 Sebahate Hasani (Mjek) Z-76
15 2018-11-21 Basri Kamberi (Mjek) N30
16 2018-11-21 Sebahate Hasani (Mjek) Z-76
17 2018-11-21 Sebahate Hasani (Mjek) Z-00
18 2018-11-21 Sebahate Hasani (Mjek) Z-76
19 2018-11-21 Basri Kamberi (Mjek) Z76
20 2018-11-21 Sebahate Hasani (Mjek) Z-76

Të kyçur në e-shendeti.com:

Institucionet

1. QKMF Nagip Rexhepi, Gjilan, Qendër, 0280 320 117, 0280 320 116
2. QMF Dardania, Gjilan, ,
3. QMF Arbëria, Gjilan, ,
4. QMF 28 Nëntori, Gjilan, ,
5. QMF Dheu I Bardhë, Gjilan, ,
6. QMF Ramiz Cërnica, Gjilan, ,
7. QMF Zhegër, Gjilan, ,
8. QMF Pogragjë, Gjilan, ,
9. QMF Miresh, Gjilan, ,
10. QMF Bresalc, Gjilan, ,
11. QMF Cërnicë, Gjilan, ,
12. QMF Malishevë, Gjilan, ,
13. QMF Përlepnicë, Gjilan, ,
14. PMF Uglarë, Gjilan, ,
15. PMF Livoq i Poshtëm, Gjilan, ,
16. PMF Kishnapole, Gjilan, ,
17. PMF Llashticë, Gjilan, ,
18. PMF Shurdhan, Gjilan, ,
19. PMF Livoq i Epërm, Gjilan, ,
20. PMF Kisha e Qytetit, Gjilan, ,
21. PMF Shillovë, Gjilan, ,
22. PMF Ponesh, Gjilan, ,
23. PMF Parallovë, Gjilan, ,

Çka është e-shendeti.com

e-shendeti.com është një platformë unike në të cilën regjistrohen të gjitha vizitat e juaja tek mjeku juaj.

Qasjen në të gjitha këto vizita keni edhe ju ku në çdo moment nga cilido cep i botës mund të shihni kartelën tuaj shëndetësore.

Rreth Nesh

Ne jemi një grup ambicioz me qëllimin kryesorë të ofrimit të shërbimeve më të mira shëndetësore për ju dhe për familjen tuaj.

Ne do të ofrojmë shfrytëzuesve tanë shërbime të cilat do të jenë ndihmëse dhe të dobishme

Misioni ynë është besimi ynë!!

Kyçuni edhe ju!

Edhe institucioni i juaj shëndetësorë mund të jetë pjesë e këtij projekti.

Na kontaktoni për të marrë më shumë informata rreth shërbimeve tona!!